Twarożek z rzodkiewką, jarmużem i natką pietruszki

Witam,

Dziś znów przedstawiam Wam pomysł na twarożek z bardzo zdrowymi dodatkami. Zapraszam do wypróbowania tego przepisu.

 

Składniki

  • 250 g twarogu półtłustego
  • 2 łyżki kefiru
  • 4 rzodkiewki
  • garść jarmużu
  • natka pietruszki
  • sól, pieprz

 

Wykonanie

1) Rzodkiewki ścieramy na tarce na grubych oczkach, jarmuż i pietruszkę siekamy.

2) Do miseczki dajemy pokruszony twaróg, kefir, rzodkiewki, jarmuż, natkę pietruszkę i przyprawy. Całość dokładnie mieszamy.

 

 

Smacznego,

Wiki

 

Przepis według własnego pomysłu.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *